Zeytinhan Emlak

Küçükkuyu Yeşilyurt Köyü'nde Yatırımlık %50 İmarlı Arsa

Ara Osman Düzgören Soru Sor

Çanakkale / Ayvacık / Yeşilyurt Köyü

1.450.000 TL

m2 fiyatı: 1.028 TL

Çanakkale / Ayvacık / Yeşilyurt Köyü

  • Fiyat 1.450.000 TL
  • m2 Fiyatı 1.028 TL
  • İlan No 636201330
  • İlan Tarihi 12 Ağustos 2019
  • Emlak Tipi Satılık Arsa
  • İmar Durumu Muhtelif
  • 1.410
  • m² Fiyatı 1028
  • Ada No Belirtilmemiş
  • Parsel No Belirtilmemiş
  • Pafta No Belirtilmemiş
  • Kaks (Emsal) Belirtilmemiş
  • Gabari Belirtilmemiş
  • Tapu Durumu Hisseli Tapu
  • Kat Karşılığı Hayır
  • Krediye Uygunluk Evet
  • Kimden Emlak Ofisinden
  • Takas Hayır


ÇANAKKALE KÜÇÜKKUYU YEŞİLYURT KÖYÜ

(Look below to read the explanation in English)



Köy içerisinde %25 tabandan, %25 ikinci kat olmak üzere %50 köy imarlı arsa.


İsteğe göre %50'linin tamamı tabanda kullanılabilir.


Konut ve otel yapımı için uygundur, 1410 m²'dir.


Tapuda arsa olarak geçmektedir.


YATIRIM İÇİN KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSAT!


Mitolojik Kaz Dağlarının eteklerinde Ege Denizi ve doğa manzaralı. 


Küçükkuyu'ya 3 km, uluslararası havalimanına 55 km mesafededir.


Elektrik, su, yol, telefon ve altyapı sorunu yoktur.    


Haritadaki konum temsilidir. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

        

AZ DA OLSA PAZARLIK PAYI VAR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Inside the village, 25% from the base, 25% second floor totally 50% village zoning land.


Appropriate land for building hotel and housing.


GREAT OPPORTUNITY FOR INVESTING!


The land has a marveolus view of the Aegean Sea and nature on the foothill of the mythological Ida Mountains.


3 km distance from Kucukkuyu and 55 km distance from international airport.

There are no electricty, water, road, telephone and substructure problems.


The bargain is negotiable.



Özellikler

Altyapı

  • Elektrik
  • Sanayi Elektriği
  • Su
  • Telefon
  • Doğalgaz
  • Kanalizasyon
  • Arıtma
  • Sondaj & Kuyu
  • Zemin Etüdü
  • Yolu Açılmış
  • Yolu Açılmamış
  • Yolu Yok

Konum

  • Ana Yola Yakın
  • Denize Sıfır
  • Denize Yakın
  • Havaalanına Yakın
  • Toplu Ulaşıma Yakın

Genel Özellikler

  • İfrazlı
  • Parselli
  • Projeli
  • Köşe Parsel

Manzara

  • Deniz
  • Doğa
  • Boğaz
  • Göl

KREDİ HESAPLAMA

Tutar

Vade

Faiz

Aylık Taksit Tutarı

Hesapla

İLETİŞİM

akgün albayrak cd.no:44 küçükkuyu

0 (286) 752 12 30

Yükleniyor...
1/25 Küçükkuyu Yeşilyurt Köyü'nde Yatırımlık %50 İmarlı Arsa
Küçükkuyu Yeşilyurt Köyü'nde Yatırımlık %50 İmarlı Arsa

Osman Düzgören


ÇANAKKALE KÜÇÜKKUYU YEŞİLYURT KÖYÜ

(Look below to read the explanation in English)



Köy içerisinde %25 tabandan, %25 ikinci kat olmak üzere %50 köy imarlı arsa.


İsteğe göre %50'linin tamamı tabanda kullanılabilir.


Konut ve otel yapımı için uygundur, 1410 m²'dir.


Tapuda arsa olarak geçmektedir.


YATIRIM İÇİN KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSAT!


Mitolojik Kaz Dağlarının eteklerinde Ege Denizi ve doğa manzaralı. 


Küçükkuyu'ya 3 km, uluslararası havalimanına 55 km mesafededir.


Elektrik, su, yol, telefon ve altyapı sorunu yoktur.    


Haritadaki konum temsilidir. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

        

AZ DA OLSA PAZARLIK PAYI VAR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Inside the village, 25% from the base, 25% second floor totally 50% village zoning land.


Appropriate land for building hotel and housing.


GREAT OPPORTUNITY FOR INVESTING!


The land has a marveolus view of the Aegean Sea and nature on the foothill of the mythological Ida Mountains.


3 km distance from Kucukkuyu and 55 km distance from international airport.

There are no electricty, water, road, telephone and substructure problems.


The bargain is negotiable.